Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Om "boligen-i-blomst" og Vembye design
Dorthe Vembye

Om "boligen-i-blomst.dk"

”boligen-i-blomst.dk” er et netmagasin, der henvender sig til alle, der gerne have inspiration til, hvordan man kan bruge potteplanter og afskårne blomster i boligen, i haven, på jobbet, til at vise sin kærlighed med, og i alle livets andre facetter, hvor det at omgive sig med blomster og planter er en smuk nødvendighed.

Målgruppen er bred, og der vil i forhold til artikler og indhold være lagt vægt på, at alle fra gartneri i til forbruger kan få ideer og nyttige oplysninger omkring anvendelsen af blomster og moderne potteplanter.

Magasinet er ejet, redigeret og udarbejdet af forfatter, faglærer og blomsterdekoratør Dorthe Vembye. Kompetencerne til dette har hun gennem sit arbejde som professionel blomsterdekoratør og faglærer i 25 år.


Derudover er Dorthe Vembye forfatter til seks hobbybøger om binderi samt grundbogen Binderi, teknik, design (519 sider), der er udgivet på både dansk og svensk.

Netmagasinet er gratis og finansieres delvis gennem annoncer/links fra f.eks. blomsterbutikker, havecentre, bolig- og brugskunstbutikker, fagskoler, gartnerier og andre virksomheder, som har interesse i blomsterdesigns til boligen og binderifaget i al almindelighed.

Som noget nyt er der i aktuelle forårssæson blevet tilknyttet en netbutik (Vembye design) med e-handel, hvor mange af de binderiprodukter der vises på siden kan købes.

På siden vil der også være links til flere forskellige spændende blomsterbutikker og forhandlere af tilbehør, og på den måde kan man let og hurtigt finde frem til mange af de produkter, der bliver brugt på siden samt finde sin nærmeste blomsterforretning eller havecenter.

Man kan der ud over finde information og links til uddannelse, kurser, udstillinger og andre arrangementer, hvor blomster er i centrum.

Til udarbejdelse af ideer og modeller på siden vil der være tilknyttet flere freelance blomsterdekoratører, så kvalitet og fagliglighed sættes i højsæde.

Til udarbejdelse af fotos, layout og grafisk design
er følgende personer tilknyttet:

Webdesigner
Susan Fredlund
www.mildehimmel.dk
Fotograf
Birthe Vembye
www.vembyephoto.dk
Fotograf
Anja Littau Due

www.anjasfotografi.dk


Ophavsret til boligen-i-blomst.dk

Alle boligen-i-blomst.dk’s sider er beskyttet efter Lov om Ophavsret.

Billedkreditering:
De fleste billeder anvendt på magasinet boligen-i-blomst.dk er købt hos http://www.vembyephoto.dk samt www.anjasfotografi.dk, som hermed krediteres.

Billederne må ikke anvendes på andre sites end boligen-i-blomst.dk uden personlig aftale her om, og du må derfor ikke kopiere billeder fra siden.

Kopiering og lignende fra boligen-i-blomst.dk
Du må ikke kopiere billeder, artikler, grafik eller designet på hjemmesiden. Ønsker du at anvende materiale fra boligen-i-blomst.dk beder vi dig kontakte info@boligen-i-blomst.dk

Print af boligen-i-blomst.dk er dog til fri afbenyttelse, men ikke til kommerciel brug. Det er desuden ikke tilladt at tage kopier i elektronisk og eller digital form, iflg. ophavsretslovens § 12.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftlig tilladelse fra boligen–i-blomst.dk.

Links
Det er tilladt at henvise og linke til alle undersider på www.boligen-i-blomst.dk. Boligen-i-blomst.dk er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som boligen-i-blomst.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere & linke til så kontakt os på:

Boligen-i-blomst Aps.
Grævlingløkken 83
5210 Odense NV
Telefon.: +45 24237350
Mail: info@boligen-i-blomst.dk
CVR-nr. 31493471

Ansvarshavende chefredaktør for boligen-i-blomst.dk: Dorthe Vembye

Om
Vembye design

Læs her

inspiration

 

 

 

til forsiden send et postkort