Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler

Redaktør Dorthe Vembye

 

Redaktørens Årstidsklumme

Et spirende år i blomsternes
tegn er gået

Et år i blomsternes tegn er gået, og Boligen-i-blomst.dk kan fejre sin et års fødselsdag. Trods finanskrise og nedgang mange steder, overlevede denne side, og er i øjeblikket på vej i den helt rigtige retning.

Som redaktør og idekvinde bag dette magasin, kan jeg ved at se mig tilbage nu evaluere på det første år. Et år som har været arbejdsomt og ind imellem hårdt, men som jeg helt sikkert også kan være meget tilfreds med. Igennem alle de søde mails og tilkendegivelser jeg hele tiden får, er der ingen tvivl om, at dette magasin manglede og helt sikker har sin berettigelse.

Det gør også, at jeg nu tør udvikle videre på magasinet og ændre på ting, som jeg ikke synes har fungeret helt optimalt eller arbejde videre med dele af siden, som indtil nu har ligget lidt stille.

Da mange har forespurgt en e-handel på siden på de binderimaterialer, jeg anvender i mine opskrifter, tilknytter jeg nu også en netbutik med tilbehør på siden. På sigt vil denne butik bestå af egne designs. Vembyedesign, som jeg før linkede til, er nu integreret med Boligen i blomst, og derfor vil man i fremtiden kunne finde alt jeg sælger og laver på Boligen i blomst.

Nogle læsere har måske undret sig over, at der har ligget juleartikler her i hele januar. Grunden til det er, at magasinet her det første år har været inddelt i skæve kvartaler i forhold til kalenderen. Det har gjort, at vi har brugt januar til at gøre alt færdigt her til 1. februar. Det vil jeg helt sikkert ændre på, da det har vist sig at rigtigt mange søger ideer til foråret lige så snart julen er ovre. Så derfor skal Boligen i blomst bare være klar ved havelågen, om man så må sige.

Dette vil vi derfor ændre på i det kommende år. Da artiklerne her i dette første kvartal ligger ind til maj, vil denne ændring først kunne træde i kraft fra 1. juli 2010.
Det næste år fra 1. juli vil derfor komme til at følge kalenderåret og se således ud:

1. feb – 30. april 2010
1. maj – 31. juni 2010
1. juli - 31. september 2010
1. oktober - 31. december 2010
1. januar – 31. marts 2011
1. april – 31. juni 2011

Derudover vil der løbende blive opdateret og lagt tidsaktuelle artikler ind hver måned, så mængden af artikler spredes ud i hvert kvartal.

Dejligt at se så mange aktive på bloggen, bliv ved med det!
Skulle nogle af mine læsere derudover ligge inde med gode ideer, artikler, ønsker eller ændringer til noget af det, jeg lægger ind på siden, vil jeg meget gerne have nogle tilbagemeldinger på det, så jeg hele tiden kan udvikle og ændre siden til alles fordel.

Med disse ord vil jeg ønske at alle får et blomstrende forår, og mange gode timer på Boligen i blomst.

Mange blomstrende forårshilsener Dorthe Vembye

 

 

til forsiden send et postkort