Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler

Redaktør Dorthe Vembye

 

Redaktørens Årstidsklumme

Kom maj du søde milde…..

En skøn tid ligger foran os, med sommer, fester, udeliv og forhåbentlig lange lyse dage og lune aftener. En tid hvor naturen går i blomst og giver mange blomstrende glæder. Maj er den måned, hvor alt springer ud og giver nyt håb for mange. Maj er måneden hvor blomster og planter på terrassen skal fornyes. Maj er måneden for foræringer til konfirmationer, bryllupper og Mors dag. Det vil Boligen-i-blomst selvfølgelige være med til at komme med inspiration til.

NYE ARTIKLER HVER MÅNED
Fra nu af opdateres Boligen i blomst løbende hver måned, men månederne vil hænge sammen to og to, sådan at maj og juni er forsommer, juli og august er sommer, september og oktober er efterår, november og december er jul og januar og februar er vinter og marts og april er forår. Vi vil på den måde prøve at følge med i, hvad der er aktuelt for den givne måned (årstid) i forhold til både snit og potteplanter. Hver anden måned vil der fra nu af blive lavet profil af en ny butik og en gang i kvartalet finder vi en forbruger der gør noget ekstra med blomster (næste gang for dette bliver i juni). Der ud over vil der som altid være forskellige aktuelle artikler, og vi skal nok gøre opmærksom på, når der ligger noget nyt på siden.

BRUDEPAR SØGES....
Som noget nyt vil jeg gerne opfordre brudepar, der er blevet gift inden for de sidste to år, og som har gode professionelle blomsterbilleder fra deres bryllup eller billeder af en smuk brudebuket, at skrive eller sende dem til mig, da jeg havde tænkt mig at der i maj, juni, juli og august, skulle ligge inspirerende ideer til brudebuketter og festpynt, som andre også kunne have glæde af at se. Det er lige meget, hvornår på året I er blevet gift, hvis bare I har smukke billeder at de blomsterbinderier der prydede dagen. Alt fra hestesko til bordpynt over æresport til sangskjuler og selvfølgelig brudebuketten. Så hvis I vil dele jeres bryllup med os andre, skal I sende en mail til info@boligen-i-blomst.dk og vedhæfte de billeder I vil vise frem. Dernæst skal I skrive navn, adresse og telefonnummer, så vil jeg vælge ud og tage kontakt.
Se denne måneds brudepar Martin og Rikke Ross Søberg under aktuelle artikler.

Med denne opfordring vil jeg ønske, at alle får en god forsommer og dejlig maj.

Mange blomstrende hilsener
Dorthe Vembye

 

 

til forsiden send et postkort