Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler


Nyt binderiværksted – Kildemose City

Vembye design og Boligen-i-blomst har fået nye værkstedslokaler med plads til både tv-studie, fotooptagelser, undervisning, lager, pakkeri til netbutik m.m.

I december sidste år besluttede jeg mig til efter 5 år med hjemmearbejdsplads, at leje mig ind i nye lokaler på Kildemosevej i Odense Vest.

Lokaler der før jeg kom til blev brugt af en linedanserforening. Så det lyder jo fint når jeg kan sige, at jeg har overtaget en danseskole. Lokaler der lige passer til det, jeg skal bruge dem til, og som nu er rammer for rigtig mange af de ideer og blomsterarbejder, der vises her på siden.

Her kan jeg boltre mig på ca. 120 m2, og der er plads til både tv-studie, fotooptagelser, undervisning, værksted, lager, pakkeri til min netbutik og meget mere.

Opstilling til tv-udsendelsen ”Blomster med Vembye” i april måned

Lokalerne ligger i et område der hedder Kildemose City. Dette område er et industrikvarter, og derfor er den baggård man kører ind i når man skal besøge mig, ikke det mest inspirerende man kan tænke sig.

Det tænkte jeg, at der måtte gøres noget ved, og derfor spurgte jeg min kollega Uffe Balslev, om han ikke ville hjælpe mig med at dekorere eller udsmykke facaden. Det sagde han ja til og derfor fik jeg lyst til at lave denne lille artikel som viser hvad han lavede. Måske kan det bruges af andre, der gerne vil have lavet noget større udsmykning på en væg, eller som espalier i haven.

I min have lå der en stak gamle grene, som jeg tog med til Uffe, og her er hvad han fik ud af dem.

Her er grundskulpturen som består af birkegrene og andre grene der er dyvlet sammen med træstykker skåret ud af rundstokke.

Ideen med skulpturen er, at jeg skal kunne skifte planter og blomster ud i figuren, og derfor blev vi enige om, at der også skal fremstilles nogle beholdere eller kasser, som jeg kan plante i. Her lå jeg inde med nogle gitre fra nogle gamle plantebeholdere og dem kunne Uffe fint bruge. Her bandt han små træstykker på kryds og tværs med vindseltråd.

Og her er det færdige resultat pyntet med planter:

 

 

 

 

til forsiden send et postkort