Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler

Profil af en blomsterbutik
Anettes Blomster


Du får altid et sødt smil når du besøger Anettes Blomster i Langeskov

I maj måned har jeg valgt at lave en profil af en meget smilende og altid glad og udadvendt blomsterdekoratør ved navn Annette Juhl Burchall. Annette har sin egen blomsterbutik i Langeskov på Fyn.

En butik, som er der for kunderne.
En butik hvor kvalitet, service og tilfredshed er målet.
Butikken åbnede i 1998 i lejede lokaler. I 2006 købte Annette en gammel smedje, som hun renoverede fuldstændigt. Butikken blev indrettet, som hun ønskede den skulle være, og så kan man jo ikke ønske sig mere. Så i dag arbejder hun i de dejligste omgivelser.

Annette er uddannet gartner, og har inden hun startede selv arbejdet i anden blomsterbutik i 3 år. Desuden har hun undervist i blomsterbinding i 10 år.

Annette er en af de blomsterpiger, der ikke ligger på den lade side, men altid er meget aktiv og vil følge med i, hvad der rører sig både fagligt,, og i branchen som helhed. Derfor er det altid en fornøjelse at besøge hendes butik og få en faglig snak med hende. Annette er engageret og meget inspirerende at tale med.


Hos Annette får du altid et smil og en meget personlig betjening – for sådan er hun bare, og der er ingen tvivl om, at hun elsker sit fag og sin butik.
Der er altid rent og pænt på hylderne, og Annette sørger altid for, at der er fyldt op med friske varer, samt at de varer hun har i butikken er nogle, hun selv valgt ud.
Derfor er Annette også rigtig tidligt oppe om morgenen, hvor hun kører til Odense for at købe ind allerede kl. 5.30. Hun skal nemlig nå at være tilbage i Langeskov inden kl. 09.00, hvor hun åbner.
I butikken er der noget for enhver smag og Annette har mange produkter i både afskårne blomster samt inden for plantearrangementer og små stylinger.
Derudover har hun også vin og chokolade af forskellig slags.
Som det er kutyme her, har Annette også skrevet sin lille historie om, hvem hun er og hvad hun elsker og holder mindre af inden for faget.

Yndlingsblomst: Årstidens blomster – har mange favoritter

Yndlingsfarve: Grøn

Yndlingsvase/beholder: Ingen bestemt, udnytter de forskellige smukke produkter jeg køber, på hver deres måde.

Hvad er dit faglige kendetegn? Mit smil!!  Jeg elsker mit arbejde.
At jeg ikke går på kompromis med kvaliteten, på det jeg sælger og laver.

Hvor får du din inspiration fra? Mange forskellige steder f.eks. på demonstrationer, kurser, udstillinger og det at jeg hele tiden følger med i, hvad der rører sig.


Hvad er den største opgave du har lavet med blomster? En begravelse, hvor 2 unge mennesker blev begravet. Der var omkring 175 kranse, hjerter, dekorationer og buketter. Derudover rigtig mange kondolencebuketter til de pårørende.

Hvordan bruger du selv blomster i dit eget liv: Jeg har altid afskårne blomster i mit eget hjem.

Hvad er det bedste ved at arbejde med blomster? Kreativiteten og udfordringen ved at forny og udvikle sig selv konstant.

Hvad er det værste ved at være i blomsterbranchen?
Ind imellem de lange arbejdsdage. Men det allerværste er nok at man kun overlever, hvis man er en god købmand, der hele tiden følger med men samtidig har begge ben godt placeret på jorden.
Da jeg elsker mit arbejde, tænker jeg sjældent på, hvad det værste er, men mere på, hvad der skaber dagens nye udfordringJ


Hvis du vil vide mere om Annettes blomster eller besøge hendes butik,
så kan du kontakte:     
   
Annette’s Blomster
Grønvej 7
5550 Langeskov
Tlf: 65381432

 

 


 

 

til forsiden send et postkort