Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler


Profil af et brudepar:
Rikke og Martin Ross Søberg

Med denne artikel om Rikke og Martin Ross Søberg vil jeg gerne opfordre mine læsere til at sende mig gode billeder af deres bryllupsdag, og de blomsterbinderier der prydede dagen.

Så hvis I er blevet gift inden for de sidste 2 år og har nogle gode billeder, som I vil dele med andre her på siden til inspiration, må I meget gerne skrive til info@boligen-i-blomst.dk og vedhæfte eksempler på jeres valg af brudebuket, bordpynt med videre, så vil jeg vælge ud og tage kontakt.


Rikke og Martin blev viet lørdag den 2. august 2008 i Ubberud kirke ved Blommenslyst på Fyn. Rikke blev ført op af gulvet af sin far samt to små brudepiger.

Far: Jesper Søberg bar en orkide i knaphullet og begge piger havde hver en lille brudepigebuket, der bestod af en phalanopsisorkide og små blomsterknopper af nogle af de materialer, der var i Rikkes buket samt lidt brudeslør i håret.

Rikkes brudebuket havde jeg været så heldig at få lov til at binde, og den bestod af phalanopsisorkideer i ranke, sart laksefarvede dahlia, som skulle passe til kjolen, der havde et underskørt i laksefarvet tyl, samt hvide buketroser.

Af grønne materialer bestod buketten af lilligræs, blade fra phalanopsisorkideen, venushår og alchemille (løvefod)

Martin havde en corsage eller brystbuket på med en phalanopsisorkide og små laksefarvede knopper fra dahlia.

Brudeparret blev efter vielsen fotograferet ved Langsesø Slot, hvor dette smukke billede forevigede både par og buket meget flot.

Festen blev holdt i et stort telt i Rikkes forældres have på Ubberudgård, og her var der dækket op ved runde borde.

Bordpynten bestod af mange forskellige flasker og glas i forskellige størrelser og højder samt i midten af det hele en stor glascylindervase med tyl. I disse glas og vaser var der dekoreret med stilke af hvide løvemund, brudeslør, rosa gerbera, lyserøde roser, orkideer og forskellige græsser.

Æresporten ind til teltet bestod af et hjerteformet espalier bundet af gran, røde roser og brudeslør og med en lille fin lyskæde viklet omkring.

Og så flot så den ud når den blev tændt om aftenen.

Og så kunne de godt køre hjem efter et flot og meget romantisk bryllup.


 


 

 

til forsiden send et postkort