Om boligen-
i-blomst og
Vembye design
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
plantedesign
| Ugens opskrift
tv-udsendelser
og binderiskole
| Her
kan du
handle
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger
med blomster
| Annoncer | Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler

Redaktør Dorthe Vembye

 

Redaktørens Årstidsklumme

Ferietid med blomster

For mange mennesker er en skøn ferietid begyndt, og vil nok strække sig de næste to måneder hvor Boligen i blomst ligger i en sommerudgave. Derfor vil der i denne måned samt i august, blive lagt vægt på det udendørs rum, samt blive givet ideer med nogle af de skønne materialer, der kan findes ved vandet, i grøftekanten og i haven. For selv om man holder ferie i sommerhus, campingvogn eller måske endda derhjemme, så er det netop sommermånederne, at der er så mange fine blomstermaterialer at hente, og her at krukkerne for alvor kan nå at blive flotte, hvis man altså passer dem med vand. Mange ligger i sommermånederne fast i campingvogn eller sommerhus, hvor der også kan pyntes fint op med en buket plukket ved vandet eller en flot krukke på terrassen.

Sommermånederne er også måneder hvor mange holder vej- eller gadefest, havefest eller bare har lyst til at grille på terrassen hver aften, og derfor er uderummet et sted der i denne periode vil blive brugt meget, og hvorfor så ikke bruge noget energi på, at der også er flotte bordpyntninger, plantearrangementer og krukker tilplantet her.

Som månedens tema er der lavet en artikel om kranse og kransens betydning både historisk og nu. Kransen som er et eviggyldigt symbol og som til en hver tid kan bruges både til glæde og sorg i livet. Temaet er valgt da det jo er meget oplagt at lave smukke sommerkranse med det overflod af materialer, der kendetegner den danske sommer.

Boligen i blomst vil stadig gerne opfordre brudepar, der er blevet gift inden for de sidste to år, og som har gode professionelle blomsterbilleder fra deres bryllup eller billeder af en smuk brudebuket, at skrive eller sende dem til mig, da jeg havde tænkt mig at der i juli og august og september, skulle ligge inspirerende ideer til brudebuketter og festpynt, som andre også kunne have glæde af at se. Billeder og evt. tekst sendes til info@boligen-i-blomst.dk med navn, adresse og telefonnummer.

Mange blomstrende hilsener
God sommer!
Dorthe Vembye

 

 

til forsiden send et postkort