Om boligen-
i-blomst
| Læsernes
egne sider
| Aktuelle
temaer og
artikler
| Årstidens
planter og
afskårne
blomster

| Binderiskolen
Nyhedsbrev
| Forhandlere
af blomster,
binderiartikler
og tilbehør
| Uddannelser,
kurser og
udstillinger med
blomster
| Annoncer
Abonnement
| Kontakt
Arkiv

Aktuelle temaer og artikler


En butik "i-blomst"

Langeskov Planteskole i rigtigt julehumør

Mangler du dit gode julehumør, skulle du tage at besøge Langeskov Planteskole på Fyn. Her er der virkelig gjort noget ud af julepyntningen og stemningen af jul er helt i top. Der er vist ikke den nisse, juleplante eller glaskugle, man ikke kan få her.

Langeskov Planteskole har alt, hvad hjertet kan begære, og her kommer dagligt busser med turister, der lige skal en tur forbi på ruten for at se, hvad de nu har fundet på.

Langeskov Planteskole er nemlig mere end en almindelig planteskole. Her er cafe, en super flot binderiafdeling, 25 forskellige inspirationshaver og et kæmpe drivhus med alle slags planter samt stor afdeling med krukker, granit og fuglebade. Der ud over gør planteskolen meget ud af at lave happenings og foredrag for forbrugeren. Du skal have god tid, når du besøger planteskolen for den dækker et areal på 9000 m2, så den er ikke lige set på ti minutter.

For at lave denne profil har jeg af gode grunde kun besøgt binderiafdelingen. Her er de altid omkring 8-10 blomsterdekoratører til at fremstille binderi og ekspedere kunder.

En afdeling der oser at kreativitet og faglig stolthed. Her i afdelingen er der en god stemning, og her er ingen bange for at prøve nye ting af eller eksperimentere med materialerne. Her fremstilles alt indenfor binderi, buketter, begravelsespynt, brudebuketter, plante- og vinarrangementer og alt i julebinderi. Allerede fra uge 42 laves der en stor juleudstilling som suppleres op indtil juledagene.

Her er et lille indblik i noget at det du kan se i butikken:

Se flere af afdelingens advents ideer under Artiklen: ”Jul tradition eller mode?”

De eneste dage hvor Langeskov Planteskole har lukket er 25/12 samt 1/1. Helt sikkert et besøg værd og et sted, hvor kvaliteten er i top. Hvis du vil vide mere om Langeskov Planteskole, kan du gå ind på deres hjemmeside:www.langeskov-planteskole.dk
Langeskov Planteskole
Nyborgvej 39
5550 Langeskov

 

 

til forsiden send et postkort