HaveHaven

3 grunde til at købe blomster og planter online

Plejer du at købe dine planter og blomster på en planteskole, er det måske på tide at begynde at handle online i stedet for. Her kommer vi med tre grunde til at handle på nettet, næste gang du skal have planter til haven.

Elsker du kaffe, finder du økologisk kaffekapsler her. Er du mere til te, finder du også kusmi te.

1 – Du har et større udvalg

Den første grund til at købe dine blomster på nettet er, at du har et meget større udvalg at vælge imellem. På en planteskole har du kun det udvalg, der er hos den ene forhandler.

På nettet er der jo mange forhandlere, og dermed kan du med få klik få adgang til tusindvis af blomster og planter. Derfor er det meget nemmere at finde det, du mangler, når du handler online.

2 – Det kan være billigere

Så kan det også være meget billigere for dig at købe dine planter på nettet. Der kan være mulighed for at få rigtig gode besparelser, og det er jo værd at tage med, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse at købe nye planter til sin have.

Du kan jo lige så godt vælge at købe planterne de steder, hvor det er billigst for dig. Og det er altså bare tit på nettet, at du kan spare mange penge på at købe nye planter til din egen have.

3 – Du får dem leveret direkte hjem til dig

Sidst, men ikke mindst, kan du også glæde dig over, at du får alle dine planter og blomster leveret direkte hjem til din adresse, så du ikke skal ud at køre for at få dem hjem. Det har du nok været vant til, hvis du har været fast kunde på en planteskole.

Køber du for nok penge, er der også gode chancer for at få planterne leveret gratis, så du ikke engang skal tænke på yderligere omkostninger til fragt. Det gør det til en leg at finde nye planter til haven, som du hurtigt kan have hos dig med den hurtige leveringstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.