Have

Kom mere ud i haven i år

Savner du noget mere luft og farve i kinderne i år, er det måske en god idé at komme noget mere ud i din have, hvis du har sådan en. Der er mange, der har en have, men som desværre glemmer at bruge den så meget. Så hvis du er en af de heldige, der har dig en have, er det bare med at få den brugt så meget som overhovedet muligt.

Skønt at være i haven når der er dejligt vejr

Der er ingen tvivl om, at det er skønt at være ude, når det er sol, og der er dejligt vejr. Og så er det jo praktisk, hvis du har dig en have, hvor du kan gå og bruge tiden. Selvfølgelig skal du ikke gå i haven, hvis du absolut ikke har lyst til det, men det kan nu være meget godt at få et par timers frisk luft hver dag, og så får du måske endda også lyst til at tage dig lidt mere af din have, så den fremstår pæn og ordentlig.

Få klaret alle de ting du ikke har fået gjort

Måske er der en masse havearbejde, som du ikke har haft tid til at tage dig af, eller også er der bare brug for at få frisket haven lidt op. Uanset hvad kan du jo vælge at bruge et par timer om dagen på forefaldende havearbejde, så du kan få den til at se rigtig pæn ud. Det er jo en fornøjelse med en pæn have, og hvis du ikke har penge til at betale dig fra det, er det jo op til dig at holde din have pæn og ved lige. Og så kan havearbejde sagtens være sjovt.

Måske trænger din bolig også til en kærlig hånd

Det kan også være, at du samtdig finder du af, at der også er noget ved din bolig, der trænger til at blive sat i stand. I så fald er det jo bare med at kaste dig over det også, når du ikke lige gider at lave mere havearbejde. En bolig skal jo også holdes ved lige, akkurat som en have, så du er sikker på, at den ikke går i forfald.

Det kan også være, at du gerne vil sætte nye gardiner op inde i din bolig. I så fald kan du finde rullegardin med kæde eller snor her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.